Axel Conradi

Jag heter Axel Conradi och jag är oppositionsråd för Moderaterna i Sundbyberg Stad. Jag vill styra Sundbyberg senast efter valet 2026.

Jag arbetar för att din vardag ska bli enklare och tryggare. Moderaterna finns till för din skull. Vi kan inte, och ska inte, göra allt. Men vi lovar att inte ge oss förrän Sundbyberg sköts mer effektivt, skolorna levererar förstklassig undervisning till våra barn, bidragsberoendet minskar och du alltid kan känna dig trygg, oavsett plats och tid på dygnet.

Sundbyberg har närheten till allt. Farten i staden, lugnet i naturen. Allt inom en kort promenad. Sundbybergs förutsättningar förpliktigar oss att bli bättre.

Sundbybergsbor vittnar dock om att de inte vågar gå ensamma hem på kvällen för att de är rädda för att rånas och misshandlas. De vittnar om oron över att inte kunna få ett jobb och kunna försörja sig. De är oroliga för att stöket och de låga resultaten i skolan ska försämra deras barns förutsättningar. De frågar: vad får jag egentligen ut för mina skattepengar?

Du kan lita på att vi tar uppgiften på största allvar och kommer göra allt för att göra ditt liv och Sundbyberg bättre.

Josefin Malmqvist

Riksdagsledamot (M) för Stockholms län och ordförande för Moderatkvinnorna.

Personvald kommunfullmäktigeledamot i Sundbyberg.

Brinner för arbetslinjen och var och ens möjlighet att förverkliga sina drömmar. Därför extra stolt rekordhållare i minskat utanförskap, i min tidigare roll som kommunalråd i Sundbyberg.

Gillar träning, att vara ute i naturen och att renovera torpet.

Tjänstledig kriskonsult med examen i filosofi, statsvetenskap och nationalekonomi från University of Oxford.