Axel Conradi

Hej!

Jag heter Axel Conradi och jag vill leda Sundbyberg efter valet.

Jag arbetar för att din vardag ska bli enklare och tryggare. Moderaterna finns till för din skull. Vi kan inte, och ska inte, göra allt. Men vi lovar att inte ge oss förrän Sundbyberg sköts mer effektivt, skolorna levererar förstklassig undervisning till våra barn, bidragsberoendet minskar och du alltid kan känna dig trygg, oavsett plats och tid på dygnet.

Sundbyberg har närheten till allt. Farten i staden, lugnet i naturen. Allt inom en kort promenad. Sundbybergs förutsättningar förpliktigar oss att bli bättre.

Sundbybergsbor vittnar dock om att de inte vågar gå ensamma hem på kvällen för att de är rädda för att rånas och misshandlas. De vittnar om oron över att inte kunna få ett jobb och kunna försörja sig. De är oroliga för att stöket och de låga resultaten i skolan ska försämra deras barns förutsättningar. De frågar: vad får jag egentligen ut för mina skattepengar?

Du kan lita på att vi tar uppgiften på största allvar och kommer göra allt för att göra ditt liv och Sundbyberg bättre.

Jag lovar dig:

  • Att öka tryggheten i hela Sundbyberg. Ingen stadsdel ska finnas med på Polisens lista över utsatta områden.  
  • Att sänka arbetslösheten och bidragsberoendet i Sundbyberg till minst Sverigesnittet.  
  • Att öka kunskapsresultaten och ordningen i skolan. Lärarnas löner ska höjas.
  • Att sänka skatten med minst en krona. Det skulle ge en genomsnittlig familj där båda jobbar nästan 6000 kr extra varje år.